Ewon Flexy

Ipari moduláris M2M útválasztó és adatgyűjtő

Az Ewon Flexy a piacon elsőként jelent meg a gépközi adatkommunikáció és adatgyűjtés területén. A router-t kifejezetten gépgyártók és rendszerintegrátorok számára fejlesztette az Ewon. Olyan környezetben is lehetséges a távoli eszközökhöz kapcsolódás, ahol az alkalmazott kommunikációs technológiák folyamatosan változnak. Elősegíti az univerzális kommunikációt a legtöbb változatú terepi eszközzel, a protokolltól függetlenül.

Flexibilitás és nyitottság
  1. Válassza ki a base modult a két terméktípusból!
  2. Válassza ki a bővítő kártyákat és csak azt vásárolja meg, amire szüksége van. Cserélje a kártyákat az aktuális igények szerint!
  3. Fedezze fel a határtalan lehetőségeket: kapcsolódjon valamennyi eszközéhez és tartson lépést a kommunikációs technológia fejlődésével
Flexy - Schema

Miért válassza az Ewon Flexy-t?

Firewall Friendly

Tűzfal barát megoldás

Az Ewon Flexy a gyár kifelé irányuló kapcsolatán HTTPS 443 porton vagy UDP 1194 portokon csatlakozik a távoli felhő szervereihez. Ezen kommunikációs portok egy átlagos böngészési tevékenységre hasonlítanak. A gyár IT és tűzfal beállításait nem szükséges módosítani a működéshez, ami kulcsfontosságú és az IT csoport értékelni fogja!

Flexy - Firewall Zoom
Security_Reliability

Biztonságos VPN kapcsolódás

Minden adatforgalom a teljes mértékben SSL alapú VPN csatornán halad át. Az adatcsere közben a kommunikáció SSL titkosított (2048 bites kulccsal), így csak a hitelesített felhasználók kapcsolódhatnak az Ewon-hoz.

Több kérdése van a biztonsággal kapcsolatban?

Az Ewon egy sikeres, hibrid, réteges internetes biztonsági megközelítést fejlesztett ki eszközök, hálózatok és legfontosabb ügyfelei ipari rendszereinek védelmére. Fedezze fel, hogy a biztonság a legfontosabb tulajdonsága megoldásunk keretrendszerének valamennyi rétegének.

Bővebb információk angol nyelven [új ablakban megnyitva]…

Modularity

Moduláris router

Az Ewon Flexy egy moduláris útválasztó. Többféle base modulból és bővítő kártyából választhat, így az ipari eszközök széles palettájához kapcsolódhat. A modularitás segíti, hogy kövesse a kommunikációs technológia fejlődését. Egy kártya hozzáadásával vagy cseréjével újabb kommunikációs lehetőségekhez juthat, amíg az első befektetésének értékét megőrizheti.

Bővítő kártyák típusai…

OPC UA

OPC UA SERVER – képessé tesz az ipar 4.0-ra

Az Ewon Flexy-be beágyazott OPC technológia biztosítja a további adatintegrációt.

Az Ewon Flexy és ennek OPC UA server (DA réteg) funkciója válasz számos területre: ipari automatizálás, épület automatizálás, energia menedzsment stb. Az OPC UA technológia gyártóközi megoldás különféle gyártók platformjai között és lehetővé teszi egyenlő módon az új és a régi PLC sorozati IoT integrációját.

Az Ewon Flexy OPC szerver tökéletesen illeszthető SCADA rendszerek világához (infrastruktúra, víz, energetikai, stb. alkalmazásokhoz), továbbá valódi előnny, hogy bármilyen OPC kliens felé (MES, ERP, stb.) adatokat szolgáltathat.

Bővebb információk angol nyelven az OPC UA technológiáról…

Datalog

DATA SERVICES – Adatgyűjtési és adatmegjelenítési szolgáltatások

Az Ewon Flexy egye adatgyűjtő és adatmegjelenítő szolgáltatásokkal rendelkező eszköz. Ha alarm menedzsmentre, hibajelek esetén értesítésekre, adatok naplózására és visszakeresésére vagy web szerverrel való integrációra van szüksége, akkor az Ewon Flexy segíteni fogja az adatok kezelésében. Az Ewon Flexy egy programozható eszköz. Fedezze fel a részleteket az Data Services – adatszolgáltatások menüpontban.

Bővebben: DATA SERVICES – adatszolgáltatások…

Web based

Web szerver alapú konfigurálás

Minden adatszolgáltatási funkció könnyedén beállítható az Ewon készülék web szerver funkciójának köszönhetően, amely egy böngészővel elérhető. Nincs szükség programozó eszközökre vagy szoftverekre, hogy konfigurálja az Ön Ewon Flexy készülékét. Néhány óra alatt beállíthatja a hibajelzéseket, adatgyűjtéseket és adatvisszakeresési funkciókat HTTPS szolgáltatáson keresztül!

Class I div 2

CLASS I DIVISION 2

Robbanásbiztos környezetben dolgozik, ahol előírt C1D2 eszközök alkalmazása? Az Ewon Flexy 201H és valamennyi bővítőmodulja rendelkezik a szükséges minősítéssel.

Flexy - UL C1D2 Certification