Flexy 200 sorozat

Flexy 201 bővítő modulokkal

Az Ewon Flexy 200 moduláris adatgyűjtő és adatátjáró eszközökök. Rugalmasan bővíthetők, így távolról elérhetővé tehetnek USB, soros és Ethernetes eszközöket egyaránt. Programozhatók és webszerver funkcióval is rendelkeznek.

Flexy 200 modellválaszték

Négy típus közül választhat, amelyek mindegyike kártyákkal bővíthető.

Flexy 201

4 db Ethernet LAN porttal

Csatlakoztassa közvetlenül az Ewon Flexy 201-hez Ethernetes eszközeit a távoli eléréshez. A legtöbb esetben ezen típussal elkerülhető további switch alkalmazása.

Flexy 202

1 db soros és 1 db Ethernet LAN porttal

Az Ewon Flexy 202 alapegység választásával hozzáférhet RS232, 485 és 422 kommunikációs felületen PLC típusok széles palettájához.

Flexy 203

1 db MPI soros és 1 db Ethernet LAN porttal

Az Ewon 203 típussal hozzáférhet MPI porttal rendelkező PLC-khez és Ethernetes eszközökhöz egyaránt.

Flexy 205 a legújabb típus!

A Flexy 200 alapmodelleken túl a Flexy 205 “kompakt moduláris” megoldásként 2 db bővítőkártyával bővíthető. A Flexy 205 típus esetében a 4 db Ethernet portból 1 db elsődleges vagy másodlagos WAN portként is használható.

Bővebben a Flexy 205 típusról…

A Flexy 200 sorozat tulajdonságai

Modularitás router

Az Ewon Flexy egy moduláris útválasztó. Többféle főmodulból és bővítő kártyából választhat, így az ipari eszközök széles palettájához kapcsolódhat. A modularitás segíti, hogy kövesse a kommunikációs technológia fejlődését. Egy kártya hozzáadásával vagy cseréjével újabb kommunikációs lehetőségekhez juthat, amíg az első befektetésének értékét megőrizheti.

Bővebben a Flexy 200 bővítőkártyákról…

Biztonságos VPN kapcsolódás

Minden adatforgalom a teljes mértékben SSL alapú VPN csatornán halad át. Az adatcsere közben a kommunikáció SSL titkosított (2048 bites kulccsal), így csak a hitelesített felhasználók kapcsolódhatnak az Ewon-hoz.

Több kérdése van a biztonsággal kapcsolatban?

Az Ewon egy sikeres, hibrid, réteges internetes biztonsági megközelítést fejlesztett ki eszközök, hálózatok és legfontosabb ügyfelei ipari rendszereinek védelmére. Fedezze fel, hogy a biztonság a legfontosabb tulajdonsága megoldásunk keretrendszerének valamennyi rétegének.

Bővebb információk angol nyelven [új ablakban megnyitva]…

Plug’n route

A plug’n route megoldással bármilyen Ethernetes eszköz csatlakoztatható a hálózatba annak alapértelmezett gateway beállítása nélkül vagy a gép megállítása nélkül..

Wifi és mobilhálózati kapcsolódási lehetőségekkel

A Wifi és mobilhálózati bővítőkártyákkal könnyedén létrehozhat internet kapcsolatot anélkül, hogy a gyártás vagy a vállalat LAN hálózatához csatlakozna. A nagy sávszélesség, könnyű beépíthetőség (kábelezés nem szükséges) és biztonságos hálózatmenedzsment egyszerű megvalósítása kézenfekvő.

A betöltés gyorsítása felhő alapú háttérrel

Az Ewon Flexy olyan felhő alapú web HMI funkciókat kínál, amely – amikor például a kapcsolódás sebessége korlátozott – gyorsítja az Ewon-hoz való hozzáférést. Ennek köszönhetően a javascript könyvtárat elegendő csupán egyszer letölteni, amíg módosításokra nincs szükség.

I/O szerver

Az Ewon Flexy képes helyi adatokat gyűjteni soros vagy Ethernet porton. Az adatgyűjtési folyamat tag adatbázisra épül, amely összerendel I/O szerver funkciókat tag-ekkel. Az Ewon Flexy ismeri a legtöbb nagyobb protokollt. Elkészítheti saját I/O szerver funkcióját, hogy bizonyíthassa az Ön Flexy eszköze, hogy bármely eszközzel kompatibilis.

Adatgyűjtési szolgáltatások…

Tudjon meg többet a bővítőkártyákról!

Bővebb információk a bővítőkártyákról…

Kérdés merült fel? Segítünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!
Elérhetőségeink: Kapcsolat