Flexy 200

Állítson össze egy Flexy 200 konfigurációt

Az Ewon Flexy egy adatgyűjtő és adatátjáró LAN, WAN hálózatok és USB, soros kommunikációs felületek között. A Flexy 200 segítségével megvalósítható LAN oldali vagy soros eszközök távoli elérése. Három alapmodell, főegység közül választhat: Ewon Flexy 201, Ewon Flexy 202 és Ewon Flexy 203.

A Flexy 200 főbb tulajdonságai

Modularity

Modularitás router

Az Ewon Flexy egy moduláris útválasztó. Többféle főmodulból és bővítő kártyából választhat, így az ipari eszközök széles palettájához kapcsolódhat. A modularitás segíti, hogy kövesse a kommunikációs technológia fejlődését. Egy kártya hozzáadásával vagy cseréjével újabb kommunikációs lehetőségekhez juthat, amíg az első befektetésének értékét megőrizheti.

Flexy 200 bővítőkártyák…

Alapegység választék

Flexy 201 típus: 4 db beépített LAN Ethernet porttal

Csatlakoztassa közvetlenül az Ewon Flexy-hez eszközét a távoli VPN eléréshez. A legtöbb esetben ezen típussal elkerülhető további switch alkalmazása.

Flexy - Ethernet Zoom
Serial1

Flexy 202 típus: a soros és Ethernet átjáró

Az Ewon Flexy 202 alapegység választásával hozzáférhet RS232, 485 és 422 kommunikációs felületen PLC típusok széles palettájához.

Flexy - Serial Zoom
Serial1

Flexy 203 típus: az MPI átjáró

Az Ewon 203 típussal hozzáférhet MPI porttal rendelkező PLC-khez és Ethernetes eszközökhöz egyaránt.

Flexy - MPI Zoom
Security_Reliability

Biztonságos VPN kapcsolódás

Minden adatforgalom a teljes mértékben SSL alapú VPN csatornán halad át. Az adatcsere közben a kommunikáció SSL titkosított (2048 bites kulccsal), így csak a hitelesített felhasználók kapcsolódhatnak az Ewon-hoz.

Több kérdése van a biztonsággal kapcsolatban?

Az Ewon egy sikeres, hibrid, réteges internetes biztonsági megközelítést fejlesztett ki eszközök, hálózatok és legfontosabb ügyfelei ipari rendszereinek védelmére. Fedezze fel, hogy a biztonság a legfontosabb tulajdonsága megoldásunk keretrendszerének valamennyi rétegének.

Bővebb információk angol nyelven [új ablakban megnyitva]…

PLUG N ROUTE

Plug’n route

A plug’n route megoldással bármilyen Ethernetes eszköz csatlakoztatható a hálózatba annak alapértelmezett gateway beállítása nélkül vagy a gép megállítása nélkül..

Cellular

Wifi és mobilhálózati kapcsolódási lehetőségekkel

A Wifi és mobilhálózati bővítőkártyákkal könnyedén létrehozhat internet kapcsolatot anélkül, hogy a gyártás vagy a vállalat LAN hálózatához csatlakozna. A nagy sávszélesség, könnyű beépíthetőség (kábelezés nem szükséges) és biztonságos hálózatmenedzsment egyszerű megvalósítása kézenfekvő.

Cloud Acc. Loading

A betöltés gyorsítása felhő alapú háttérrel

Az Ewon Flexy olyan felhő alapú web HMI funkciókat kínál, amely – amikor például a kapcsolódás sebessége korlátozott – gyorsítja az Ewon-hoz való hozzáférést. Ennek köszönhetően a javascript könyvtárat elegendő csupán egyszer letölteni, amíg módosításokra nincs szükség.

IO server

I/O szerver

Az Ewon Flexy képes helyi adatokat gyűjteni soros vagy Ethernet porton. Az adatgyűjtési folyamat tag adatbázisra épül, amely összerendel I/O szerver funkciókat tag-ekkel. Az Ewon Flexy ismeri a legtöbb nagyobb protokollt. Elkészítheti saját I/O szerver funkcióját, hogy bizonyíthassa az Ön Flexy eszköze, hogy bármely eszközzel kompatibilis.

Adatgyűjtési szolgáltatások [angol nyelven bővebben, új ablakban megnyitva]…

Összefoglalás

Flexy alapkészülék modellválaszték

A moduláris Flexy 200 típusok közül, 3 típus közül választhat, amelyek mindegyike 4 db bővítőkártyával bővíthető.
Az alapmodelleken túl a Flexy 205 “kompakt moduláris” megoldásként 2 db bővítőkártyával bővíthető, de már használatra készen tartalmaz extra funkciókat.
Flexy 205
Tudjon meg többet a bővítőkártyákról!