Flexy bővítőkártyák

A Flexy modulárisan bővíthető és ezzel segíti, hogy kövesse a kommunikációs technológia fejlődését. Egy kártya hozzáadásával vagy cseréjével mindig a legújabb kommunikációs lehetőséghez juthat, így megőrizheti kezdeti befektetésének értékét.

Bővítőkártya típusok: USB, Wifi, 3G, 4G, USB, soros, PSTN , MPI és Ethernet

Soros port bővítőkártya – FLA3301

A két soros porttal rendelkező bővítőkártya segítségével az Ewon adatokat kérdezhet le előre definiált időközönként és tárolhatja saját memória tag-jeiben a real time adatok eléréséhez. Néhány támogatott protokoll pl.: Modbus/RTU, Mitsubishi FX, FINS host link, PPI, ASCII stb.
Az egyik port dip kapcsolóval konfigurálható: RS232, RS485, RS422. A második port típusa: RS232.

Wifi kliens (802.11 B,G,WLNA) bővítőkártya – FLB3271

Több és több Wifi access point férhető hozzá az ipari termelések esetében is. Ugyanakkor ez szeparált lehetőséget teremt internetkapcsolat létrehozására, mivel többnyire a termelés vagy a vállalati LAN hálózatától független Wifi hálózat olykor elérhető közelben van. A gépközi kommunikációra az Ewon Flexy Wifi bővítőkártya hatékony alternatv internethozzáférési lehetőséget biztosíthat. A WLAN technológia szabad hozzáférést, nagy sávszélességet, könnyű telepíthetőséget (nincs kábelezés) és biztonságos hálózat menedzsmentet kínál.

4G LTE mobilhálózati bővítőkártya – FLB3204

Számos terepi alkalmazás esetében nincs elérhető vezetékes internetszolgáltatás. Az Ewon 4G mobilhálózati bővítőkártyával elérhető közelségbe kerülnek a távoli területek is. A távoli eléréshez egyszerűen csak egy előfizetéssel rendelkező vagy előre feltöltött SIM kártyára van szükség, hogy csatlakozhasson a Talk2M felhő alapú rendszerhez. Hasonlóan a SCADA típusú alkalmazásokhoz, biztonságos távoli VPN kapcsolat jön létre egyszerű SIM kártya használatával, de nincs szükség külön dedikált fix IP címre.

3G+ HSUPA mobilhálózati bővítőkártya – FLB3202

Számos terepi alkalmazás esetében nincs elérhető vezetékes internetszolgáltatás. Az Ewon 3G mobilhálózati bővítőkártyája a 4G hálózat hiányában megoldást kínál a korlátozott lefedettségű, vagy távoli országok hálózatai esetében is a 2G, 3G vagy 3G+ hálózati csatlakozás lehetőségével akár 7.3Mb/sec letöltési és 2 Mb/sec feltöltési sebességgel.

3 USB bővítőkártya – FLB3601

Az Ewon Flexy USB bővítőkártya egy további lehetőség az ipari vagy más eszközök csatlakoztatására. Számos egyszerűbb automatizálási eszköz USB porttal rendelkezik a programozáshoz, amely korábban soros porttal rendelkezett. A 3 db USB 2.0 port teljes sebességgel üzemelhet, miközben 10 USB kapcsolatot tud kezelni.

I/O bővítőkártya 8 db DI, 2 db DO, 4 db AI (0-10V, 4-20mA) – FLX3402

Az Ewon Flexy I/O bővítőkártya 8 digitális bemenettel, 4 analóg bemenettel és 2 digitális (relés) kimenettel rendelkezik. Egyszerű megoldást nyújt az I/O jelek továbbítására. Ezen felül az Ewon Flexy beépített memóriájában tárolhatja az I/O jelek állapotait a későbbi adatfeldolgozás vagy elemzés céljából.

Ethernet kártya – FLX3101

Az Ethernet bővítőkártyával lehetséges a gyár helyi hálózatára és internetre csatlakozni. A Talk2M felhő alapú távoli kapcsolódási megoldás gépgyártók és rendszerintegrátorok számára biztosít távoli elérést a gyártás vagy helyi hálózat beállításainak módosítása nélkül.

MPI terepibusz bővítőkártya – FLC3701

Ez a bővítőkártya tökéletes kapcsolódási lehetőséget biztosít bármely MPI-os PLC-hez, megteremtve az ISOTCP és az MPI/Profibus (S7) protokollok közötti transzparens átjárást. Az MPI bővítőkártya kizárólag Flexy 205 típushoz csatlakoztatható. Az Ewon Flexy200 típusokon belül a Flexy203 rendelkezik beépített MPI porttal.

Tudjon meg többet a Flexy termékcsaládról

Bővebb információk a Flexy 200 sorozatról…
Válassza ki saját Flexy konfigurációját…

Kérdése van? Segítünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!
Elérhetőségeink: Kapcsolat