Ewon Cosy+

Ipari VPN router felhő szolgáltatással

Az Ewon Cosy+ gépek távoli elérésére tervezett ipari VPN útválasztó. Fedezze fel az Ewon Cosy három modelljét (Ethernet, mobil 3G/4G és WiFi) és ezek jellemzőit!

Az Ewon Cosy+ főbb jellemzői

Tűzfalbarát megoldás

Az Ewon Cosy a gyár kifelé irányuló kapcsolatán HTTPS 443 porton vagy UDP 1194 portokon csatlakozik a távoli felhő szervereihez. Ezen kommunikációs portok egy átlagos böngészési tevékenységre hasonlítanak. A gyár IT és tűzfal beállításait nem szükséges módosítani a működéshez, ami kulcsfontosságú és az IT csoport értékelni fogja!

A Cosy egy normál böngészőhöz hasonló adatforgalmat generál.

Speciális IT beavatkozás nem szükséges.

Integrált WiFi és mobilhálózati kapcsolódási lehetőségek

A Wifi és mobilhálózati modem változatok internetkapcsolata újabb elszeparálási lehetőséget biztosíthatnak, hogy a gyár/vállalati LAN hálózatához egyáltalán ne kelljen csatlakozni. Ez a megoldás könnyű telepítést kínál (nincs kábelezés) és megkönnyíti a biztonságos hálózatkezelést.

Notifications

Értesítések

Konfigurálható SMS és email értesítések az azonnali beavatkozások lehetőségének megteremtéséhez

Biztonságos VPN kapcsolódás

Minden adatforgalom a teljes mértékben SSL alapú VPN csatornán halad át. Az adatcsere közben a kommunikáció SSL titkosított (2048 bites kulccsal), így csak a hitelesített felhasználók kapcsolódhatnak az eWon-hoz.

Több kérdése van a biztonsággal kapcsolatban?

Az eWON egy sikeres, hibrid, réteges internetes biztonsági megközelítést fejlesztett ki eszközök, hálózatok és legfontosabb ügyfelei ipari rendszereinek védelmére. Fedezze fel, hogy a biztonság a legfontosabb tulajdonsága megoldásunk keretrendszerének valamennyi rétegének.

Bővebb információk angol nyelven [új ablakban megnyitva]…

Plug’n route

A plug’n route megoldással bármilyen Ethernetes eszköz csatlakoztatható a hálózatba annak alapértelmezett gateway beállítása nélkül vagy a gép megállítása nélkül.

A 4 db Ethernet port WAN/LAN kiosztása konfigurálható

Csatlakoztasson akár 3 eszközt az Ewon készülékbe a VPN-en kapcsolaton keresztüli távoli eléréshez. A legtöbb esetben ez megelőzi, hogy egy további switchet kelljen üzembe helyezni a kapcsolódáshoz.

Kiválasztható, hogy a WAN port melyik csatlakozó legyen.
Kivétel a jobb felső csatlakozó LAN port kell legyen.

NAT 1:1

Férjen hozzá az eWon mögött csatlakoztatott PLC, HMI, kamera vagy más eszközökhöz egyedi IP mapping lehetőségével. A NAT 1:1 funkcióval az eszközök meglévő IP címén kívül egy kívülről látható IP cím létrehozható (nat 1:1 mapping), amelyen az eszközök a külső hálózatból (pl. gyár belső hálózata) elérhetők minden bonyolult IT beállítás nélkül.

USB kapcsolódás

Hozzáférhet akár a világ másik felén levő távoli USB-re csatlakoztatott eszközökhöz, úgy mintha a saját PC-jéhez csatlakoztatná. Az Ethernet port mellett elterjedt, hogy a PLC-ket USB porttal látják el. A Cosy 131 beépített USB portjával egyszerűen elérhet bármilyen USB-s eszközt. Kompatibilis az alábbi típusokkal: Mitsubishi FX3GE, Mitsubishi Q00UJCPU, Allen Bradley Micro 850, Allen Bradley CompactLogic, Allen Bradley ControlLogix, Omron NJ, stb.

SD kártya vagy USB pendrive csatlakoztatása

Egyszerű beüzemelés SD kártyával (backup & restore)

Az SD kártyával lehetséges a konfiguráció mentése és helyreállítása, firmware frissítés vagy visszaállítás. Nem utolsó sorban automatikus regisztráció is lehetséges a Talk2M szerverrel a Globális Regisztrációs Kulcsnak (GRK) köszönhetően. A GRK-t tartalmazó SD kártyát elhelyezve a készülékben automatikusan regisztrálja az Ön felhasználói fiókjába.

A 11-es firmware verziótól a műveletek egyszerűen elvégezhetők. Helyezze az SD kártyát a szükséges fájlokkal az Ewon-ba, amely automatikusan fel fogja dolgozni a fájlokat. Ezt követően távolítsa el az SD kártyát a készülékből, amely a készülék újraindulását fogja okozni. Ilyen egyszerű.

Új firmware esetén a konfiguráció beállítása elvégezhető USB pendrive segítségével is.

Cosy+ típusválaszték